Popravak/reparacija letvi volana i servo pumpi

Bez obzira o kojoj se vrsti oštećenja radi, popravak/reparacija letvi volana i servo pumpi radi se uz korištenje originalnih kitova za reparaciju hidrauličnih letvi i pumpi volana u Varaždinu, M. Laginje 11 i u Ludbregu, Vinogradska 25.

Letva volana važan je dio na vozilu. Na sebi ima zglobove, povezana je s volanom i servo pumpom te preko nje naši pokreti na volanu dobivaju svoju pravu dimenziju, odnosno pokrećući volan, pokreće se letva volana koja onda usmjerava kotače na vozilu.

Na letvama volana se javljaju kvarovi kao što su razna lupkanja na letvi zbog praznog hoda koji se javlja između zglobova i ostalih priključnih dijelova, a također i zbog curenja iz tog sistema. Uz letvu volana vezana je i servo pumpa koja nam omogućava lako, mogli bismo reći, damsko okretanje volana, a ne da trebamo biti snagatori kao što su to trebali biti vozači starijih vozila budući je okretanje volana bez servo pumpe doista težak posao.

Uslugu reparature letve volana i servo pumpe vršimo za sve vrste vozila uz samo originalne dijelove i najpovoljnije cijene. Vršimo demontažu i montažu letvi i servo pumpi, a garancija je do 2 godine ovisno o tipu letve volana.

  • Najčešći kvarovi letve volana su curenje brtvenog sistema, te zračnost odnosno lupkanje letve volana

Reparacija letve volanaReparacijom servo pumpe otklanjamo kvarove kao što su curenje ulja ili zujanje.

Reparacijom letve volana uštedite i preko 50%, a samom reparacijom, Vašu letvu ili pumpu dobivate ponovno u tvorničku toleranciju.

Ukoliko niste sigurni u kvar vašeg upravljačkog mehanizma, dođite u Gumi Centar d.o.o., sa zadovoljstvom ćemo Vam pomoći!

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema vezanih uz Vaše letve volana , obratite se u našu radionicu ili nam pošaljite upit kroz našu kontaktnu formu.

Share This