Popravak/reparacija kočionih čeljusti

Gumi Centar d.o.o. reparira odnosno obnavlja kočione čeljusti po najvećoj kvaliteti. Popravak/reparacija kočionih čeljusti je postupak koji traje 3 do 4 sata.

Prednost reparacije kod Gumi Centar d.o.o. jest da se kočiona čeljust kompletno rastavlja, a svi se dijelovi čiste u rotacionoj perilici kako bi se uklonila sva nečistoća i masnoća s dijelova i kućišta.

 

 

Tek nakon tog postupka, kućište se pjeskari. Postupkom pjeskarenja i lakiranja čeljust je i vizualno i kvalitativno u potpunosti obnovljena.

U uslugu reparature kočionih čeljusti spada kompletna restauracija kočione čeljusti, izmjena gumica, klipića, ležajeva ili piksi.

Također vršimo uslugu montaže i demontaže kočionih čeljusti u našem servisu, kao i testiranje kočnica na posebnom uređaju za testiranje kočnica Vašeg vozila.

 

Reparacija kočnih čeljusti

 

Na uslugu reparacije kočionih čeljusti dajemo garanciju!

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema vezanih uz Vaše kočione čeljusti ili Vas zanima reparacija kočionih čeljusti Vašeg motornog ljubimca, uputite se u našu radionicu ili nam se obratite s povjerenjem te pošaljite upit kroz našu kontaktnu formu.

Share This